Filozofia sub alte pretexte in articolul „Tiroida: alte prostii ale medicinii alopate”

Posted: Iunie 6, 2013 in filozofie
Etichete:, ,

poate am exagerat putin cu acest articol insa mi-a placut sub toate formele sale.

 

Tiroida.Sau alte prostii ale medicinii alopate

by scarface

Ca cele mai multe boli, si bolile tiroidei sunt doar umarea unor stari sufletesti negative si anume suprimarea posibilitarii de exprimare sau suprimarea furiei.
Suprimarea exprimarii duce la hipotiroda pe cand suprimarea furiei la hipertiroida.
Un copil care nu are voie sa spuna ce doreste acasa, la scoala sau in societate sau este silita sa faca lucruri impotriva vointei si dorintei lui va primi rapid astfel de probleme cu tiroida si aceste cazuri se intalnesc mult mai des la fete tinere caci comunicarea, exprimarea sentimentelor si a dorintelor este ceva mai degraba tipic sexului feminine, pe cand sexul masculin se manifesta prin activitate fizica, violenta sau prin sex. Si in societatea noastra femeile si copii sunt cei catre trebuie sa se supuna.
Am intalnit multe cazuri de fete si femei tinere cu astfel de probleme si de regula sunt oameni mai pasnici, mai pasivi, care nu stiu sa se impuna si nu au putere de a-si impune propria vointa, nu pot spune „nu“ si nu pot lupta pentru drepturile lor. Ca umare a lipsei acestor insusiri nu le ramane decat sa “inghita” si sa taca. Des parintii lor sunt “suprimatorii”, de ex. o mama sau un tata foarte autoritari.
Conflictul apare nu numai din cauza ca un parinte este autoritar ci pt. ca dorintele copilului nu corespund cu dorintele mamei si acestea dau impresia copilului ca este “silit” sa face altfel decat isi doreste el. Deci sentimentul ca este suprimat sau silit ajunge sa fie un lucru subiectiv, perceput asa numai de victim.
Un copil care se supune intru totul, acceptand autoritatea parinteasca, asa cum este ea si integrand dorintele parintelui ca fiind ca si ale sale nu se va imbolnavi de nimic, chiar daca pt. altii, vazut din afara totul pare o sclavagie totala.
Diferenta intre ceea ce vrei si ceea ce traiesti este lucrul care duce la boala, caci acest conflict sufletesc produce ganduri si sentimente negative care se materializeaza pe plan fizic exact la tiroida.
Aceste suferinte nu existau pana acum cateva decenii in acesta proportie, de fapt aproape deloc, desi parintii inainte erau cu mult mai autoritari decat acum. Problema aceasta a aparut de abia de cand mass-media a creeat in capul copiilor dorinte, ganduri si mai ales pretentii de emancipare, contrarii unei copilarii normale in sensul crestin al cuvantului. Adica copiii au devenit neasculatori fata de parinti, angajatii nesupusi fata de sefi, sotia vrea acum sa domine pe sot samd. Sunt convins ca intr-o tara ca Iranul sau Afhanistanul unde mentalitatea copiilor si a femeilor nu s-a schimbat, aceste afectiuni nu apar, desi acolo copii si femeile sunt din punctul de vedere european suprimati masiv de barbati si de societate.
Boala nu poate apare deci decat atunci cand autoritatea nu este acceptata si din pacate neaceptarea autoritatilor este ceva anti-crestin in sine, caci prima autoritate sunt parintii.

Una din recomnadarile primite de Moise de la Dumnezeu pentru o viata buna a fost “sa-ti respecti si iubesti parintii”. Adica una din datoriile unui om venit pe pamant este sa-si asculte parintii, fie ei “buni” sau “rai”, autoritari sau nu si asta pt. ca altfel apar automat problem. Cand insa un copil este invatat ca are “drepturi”, caci poate sa faca cum doreste, atunci cand are un parinte autoritar se naste in el acel conflict care duce la boala. Si aici este de fapt buba.
Mai sunt bineinteles si cazuri cand parintii sunt chiar absurzi, cand exagereaza, desi copii in sine sunt ascultatori de fel si aici mai degraba parintii poarta vina. Diferentele se vad cel mai bine la copii diferiti dintr-o familie cu un parinte autoritar. In timp ce copilul rebel face afectiuni la tiroida, copilul supus si bland nu face nimic. Caci la urma urmei cel rebel trebuie oricum sa se supuna, contra dorintei interioare si tocmai de aceea apare boala, pe cand cel mai bland accepta lucrurile asa cum sunt si se multumeste cu situatia ca atare.
Alte cazuri apar in scoli, orfelinate si institutii unde nu parintii, ci profesori isau ingrijitorii sunt cei care contribuie la creearea conflictelor in sufletul copilului. Multe situatii apar insa in familii si la cupluri.
Cauza bolilor la tiroide este deci sufleteasca, manifestarea apare intai pe plan eteric, deci la suflet si se va vedea intai in chakra si pe urma va aparea si pe plan fizic, la corespondenta acesti chakre, deci la tiroida. Si este una din putinele boli la care cauza sufleteasca este atat de clara si usor de recunoscut.
Satanistii care conduc din pacate lumea aceaste distrug un mod eliberat familia, societatea, traditia, invataturile crestine si sadesc in capul omului tot felul de idei gresite care duc pe oameni in boala si pierzanie. Educatia anti-autoritara este una din aceste masuri satanice si care este diametral opusa fata de educatia crestina, traditionala unde iubirea asociata cu ceva severitate si chiar cu bataie cand este nevoie duce la formarea unui om adevarat. Comparati copii de azi cu cei din anii 50-70 si diferenta se vede usor. Insa nu este vorba de aceea severitate si bataie fara rost sau data la manie, ci de cea din iubire, doar pt. ca corecta cursul stramb al copilului.
Exista din pacate foarte des violenta si pedespe fizice nejustificate care duc la revoltarea p drept a copiilor insa mult mai grave repercusiuni au anumite cuvinte negative si jigniri adresate acestora caci cuvintele se uita mai greu decat bataia si pedeapsa fizica.
Cuvinte care produc rani in sufletul copilului si duc rapid astfel de boli sunt de ex. “taci, ca esti prost”, “taci caci nu stii nimic”, “mai bine taceai decat sa vorbesti”, “daca nu taci te bat”, “aici numai eu am ceva de spus”. Copilul va tacea, se va revolta tacut, in sine ca urmare hipertiroida, organul care de a face in mod direct cu chakra gatului si care este chakra exprimarii va suferi, increderea in sine va fi subminata.
A doilea caz, hipertiroida, apare in situatii cand un om se enerveaza dar nu-si poate exprima furia, nu si-o poate exterioriza si este silit sa o inghita. Acesti oameni sunt des oameni mai focosi, mai aprinsi si se revolta vizibil dar des nu fata de persoanele care ii creeaza acest conflict, ci fata te terte persoane.
Ca exemple reale se pot da: cineva care este dat in judecata pe nedrept, un subaltern care are se crede ca stie totul mai bine decat seful dar trebuie sa faca cum vrea seful si nu cum doreste el, cineva care este constrans de situatia financiara sa lucreze intr-un job care nu-I place, o nora cu o soacra autoritara sau o femeie cu un sot tiran.
Acesti oameni pot sa turbeze de furie in interior dar situatia ii face sa isi ascunda aceasta furie fata de cei care i-o creeaza. Des furia este exprimata fata de alte persoane.
Un coleric insa nu va face niciodata afectiuni la tiroida caci acesta isi va exprima imediat revolta sau nemultumirea prin furie si o va exterioriza intr-un fel sau altul.
Diferenta intre hipotiroida si hipertiroida este data de fapt de constitutia emotionala a persoanei si de reactia la emotie, ori resemnare din cauza lipsei capacitatii de a se mania ori o furie mare pe care insa o va mentine in el.
Problemele cu tiroida apar in general mau mult la femei din cauza ca ele sunt cele care sunt silite cel mai des sa-si innabuse emotiile si sa taca, sa “inghita”. De aceea apare la problema cu tiroida si aceea senzatie de nod in gat sau ca cineva te strange de gat.
Pe langa faptul ca medicina nu are habar de aceste cauze de natura pur psihica (sufleteasca) tot ce face medicina pentru tratarea simptomelor fizice la bolile care se manifesta fizic la tiroida se aseamana mai degraba cu un tratament al iadului decat cu un tratament medical.
Inainte sa se inceapa cu distrugerea tiroidei prin radiatii sau indepartare chirurgicala se incearca mai intai doua “medicamente“ : unul este iodul sub forma de pastille altul este un hormon sintetic similar, dar nu identic cu cel din glanda tiroida.
De iod, din pacate, nu mai duce lipsa astazi absolut nimeni de cand se iodeaza sarea alimentara cat si cea data la animale. Populatia este supra-iodata in mod abuziv prin aceste adausuri. In medie un om din ziua de azi care se hraneste normal primeste cantitati de iod de 8-50 de ori mai mari decat limita maxima sanatoasa stabilita chiar de catre ministerele “sanatatii”.
Iodul artificial – iodat de potasiu – este deja in lapte si carne si oua prin sarea iodata data animalelor. Toate produsele care contin aceste alimente contin automat iod. In plus apare iodul din sarea iodata pusa in alimente ca paine, unt sau mezeluri. Si pe urma omul mai pune sare cu iod in mancarea deja iodate de 2 ori.
Putini insa stiu de unde provine acest iodat de potasiu : se recicleaza in cea mai mare parte din deseuri industriale si din iod radioactiv folosit in medicina, des chiar la distrugerea tiroidei.
Hormonul artificial dat la aceste boli face ca sa suprime productia proprie de hormoni tiroidieni, creeind astfel o dependenta fata de acest medicament. Adica apare o situatie ideala pt. producatorii de medicamente, caci daca tiroida nu mai produce hormonii din cauza ca din exterior vin deja prea multi, omul va fi nevoit sa tot cumpere aceste medicamente. Hormonul se mai da si dupa indepartarea tiroidei.
Dereglarile tiroidei se poate regla daca exista rabdare si incredere si se apeleaza la remedii homeopate care sa autoregleze tiroida si productia de hormoni. Insa tratamentul adecvat la aceste personae care sufera “de tiroida” nu este nicidecum unul pe plan fizic ci unul pt. psihic, caci acolo este cauza. Exista 3 posibilitati:
a) Situatia suprimanta pt. victima dispare. Disparand cauza, dispare si boala. Se poate renunta la medicamente si tiroida de redresesaza. Insa cum pacientgii nu stiu acest lucru si doctorii recomanda administrarea medicamentelor pt. tot restul vietii, se iau medicamente la nesfarsit in mod inutil.
b) Situatia suprimanta pt. victima ramane la fel, dar victima isi schimba atitudinea fata de situatie. Acest lucru se poate face prin intelgere – lucru mai dificil – sau cu ajutorul unor remedii homeopate care face ca persoana sa nu mai “inghita” tot ce I se cere sau sa taca ci isi poate exprima furia, mahnirea sau dorintele. Si aici sepoate renunta la medicamente.
c) Situatia suprimanta nu dispare si victima nu isi schimba atitudinea caci nu poate sau nu este posibil. In acest caz tratamentele pe plan fizic, chiar si cu homeopate care actioneaza la tiroida si nu la cauza, la suflet, nu pot produce vindecarea.
Din cauza ca cele 2 medicamente date de medicina nu au cum sa vindece cauza bolii, iar pacientii nu stiu sau nu inteleg care este de fapt cauza bolii, se ajunge foarte des, deja dupa scurt timp la interventii la tiroida si acest lucru se petrece ori cu bisturiul metallic ori cu cel radioactiv.
Bisturiul radioactiv consta din pastille sau o solutie cu iod radioactiv, care ori se adminstreaza oral ori intravenos. Cum iodul este folosit de corp indeosebi in tiroida, el este absorbit in mare parte de aceasta si ca urmare a radiatiei emanate de acesta tiroida este distrusa, scazand in volum pana la disparitie.
Desi doctorii spun ca acest iod radioactiv “nu reprezinta nici un pericol pt. restul organismului “ trebuie sa fie clar ca aceste afirmatii sunt la fel de mincinoase sau prostesti ca cele spuse intai la catastrofa de la Cernobil: “nu este nici un motiv sa va panicati, radioactivitatea este foarte mica”. Daunele aduse de aceasta forma de chirurgie radioactiva se vad insa clar la pacienti.
Cine ar mai face un tratament cu o substanta radioactive daca i s-ar spune adevarul ? Nimeni.
Un bisturiu are evident mai putine efecte secundare decat o distrugere iod radioactiv caci bisturiul nu patrunde in sange si in tot corpul, nu radiaza, se lasa controlat si nu afecteaza decat ceea ce atinge.
Trebuie stiut a iodul radioactiv ajunge in spitale in cutii de plumb si terapia sa facea initial in statiuni de carantena. Orice elev stie ca o substanta radioactiva radiaza catva metrii si nu doar milimetrii. Radiatia din iodul aceasta afecteaza toate celule corpului,,mai ales capul si organele situate langa gat si radiaza in mod sigur toate celule din sange care trec prin tiroida atata vreme cat el se afla in tiroida. Acest lucru poate dura 4 zile sau mai mult. In aceste 3 zile tot sangele este permanent radiat sic a urmare toate orgnale corpului. Pe langa acest lucru iodul nu este absorbit numai de tiroida ci si de glandele salivare, de intestine, probabil si de pancreas si cine mai stie de ce organe despre care medicina inca nu are habar sau nu vrea sa spuna inca.
Iodul in sine este deja o substanta nociva, are un efect focos, usuca tesuturile si efectele intoxicarii cu iod sunt similare cu efectele sifilisului. De aceea in homeopatie iodul se foloseste printer altele si la vindecarea sifilisului.
Cantitatile de care are nevoie corpul in mod normal sunt infime, caci orice substanta devine o otrava cand depasesteo anumita doza si daca dozele de iod date ZILNIC in sarea iodate sunt uriase, cele date sub forma de pastille pacientilor cu afectiuni la tiroida sunt chiar colosale (similar cu dozele de iod date la accidente nucleare, o mare prostie si greseala si in acest caz, mai ales ca teoria cu iodul radioactiv din aer este doar o minciuna care se mentine de cateva decenii).
Exista putine substante atat de periculoase ca iodul dar care par atat de inofensive si sunt folosite cu
atata nonsalanta in medicina.
Efectele negative ale acestei substante radioactive dupa admistrararea lui ca substanta de contrast sau ca bisturiu radioactiv cu scopul distrugerii tintite a tiroidei se poate calcula deja in mod teoretic cunoscand insurisile lui din homeopatie si toxicologie: arsuri, nevralgii, cancer, uscarea corpului, foame permenta, hiperexcitabilitate si iritabilitate.
Efectul iodului insa depinde de persoana careia i se administreaza, caci reactia unei personae cu exces de umezeala in corp (tipul homeopat Calcarea carbonica) va fi cu totul alta decat a unei personae cu exces de foc in el (tipurile Arsenicum, Sulfur sau Natrium muriaticum).
Bineinteles ca efectul de uscare a tesuturilor si sucurilor corpului produs de iod va fi cu mult mai slab in prima persoana decat in a doua si ca urmare simptomele care apar ulterior vor fi diferite. Persoanele cu exces de foc vor fi afectate mult mai grav.
Cunosc o doamna care in urma unei analize in care s-a folosit iod radioactive ca substanta de contrast sufera frecvent de arsuri la stomac, anus si limba. Lucruri pe care nu le-a avut inainte.
Deci atentie si la analizele in care se foloseste ca sunstanta de contrast iodul caci poate creea daune grave, mai ales la persoane uscate si focoase.
Mai jos am tradus din germana niste marturii de la pacienti “tratati “cu iod radioctiv scrise in diferite forumuri pe internet. Din aceste marturii si cu informatiile de mai sus va puteti dea seama singuri de ce aceasta forma de terapie nu poate fi decat una a iadului: pe langa distrugerea completa unui organ cheie si pe langa faptul ca oricum cauza bolii ramane neatinsa si neschimbata, pacientul neafland din ce cauza sufera de ce sufera, corpul acestui pacient va fi intoxicat cu o substanta toxica si in plus si radioactive si acest lucru ii poate mari suferinta de cateva ori si el ajunge din lac in put, caci la urma ramane si fara tiroida si durerile in loc sa dispara chiar se inmultesc.
Nu medicii care fac aceste terapii iodate-idioate vor suferi, ci doar pacientul care se lasa orbeste pe mana lor va suferi. Deci ar fi bine de aflat aceste lucruri importante scrise aici, caci va mai dura cel putin un milliard de ani pana medicina noastra, oarba ca o cartita si aroganta ca o gasca va ajunge sa inteleaga si sa puna in aplicare cele scrise aici. Si atata timp de asteptat nu are nimeni.

„Am facut terapia cu iod radioactiv in octombrie 2008. Totul a mers bine (n.a. crezi tu!). Catre sfarsitul anumui 2008 am primit pt. prima oara L-Thyroxin, intre timp iau 125 ug. In noiembrie insa au inceput problemele (n.a deja la o luna dupa tratamentul cu iod radioactiv). Au inceput cu dureri usoare in ceafa. Ceva mai tarziu nu mai puteam sta intins. Daca ramanea mai mult de 5-6 ore in pat aproape nu ma mai puteam scula. Intre timp am urmatoarele afectiuni:
Dureri in maini (muschi si articulatii), dureri in degete (articulatii, crampe in degete, scap lucrurile din mana), dureri in spate, in picioare, indeosebi in genunchi, dureri in ceafa. Niciodata nu am avut astfel de dureri inainte si sunt convins ca acestea vin de la L-Thyroxin.”
Desi nici thyroxina nu este lipstita de efecte secundare, trebuie sa intelegem intai ca la terapia facuta cu acel iod a fost distrusa tiroida – care produce printer altele multi hormone necesari la alte organe si care controleaza si calciul ionic, pe de alta parte acestui pacient i-au fost radiate puternic gatul, capul ,nervii si cine stie ce s-a intamplat mai cu aceea cantitata uriasa de iod radioactive ingurgitate si ce efecte adverse a mai produs. Cum tiroida i-a fost distrusa pacientul este dependent acum de drogul artificial numit thyroxina si trebuie sa-l ia pana la sfarsitul vietii. O afacere ideala dar care merge bine si mult timp numai daca pacientului i se distruge definitiv tiroida, alfel oamenii ar incerca, in caz de nereusita tratamente alternative si care ar ajuta desigur mult mai bine decat ceea ce face medicina alopata.

Insa odata distrusa tiroida – un proces probabil ireversibil – pacientul devine sclavul producatorilor de pastile si el nu mai poate face nimic ca sa-si recapete tirodia. Si nici macar terapiile naturiste nu-l mai pot ajuta ( totusi eu cred ca thyroxina se poate inlocui cu anumite remedii homeopate cu effect similar), deci este o mare greseala sa-ti distrugi tiroida in acest mod.

„Au trecut mai mult de 6 sapatamani de la terapia mea cu iod si durerile din gat devin din ce in ce mai mari. Am senzatia ca ma sugruma cineva si des simt o durere ascutita in zona operata. Aceste dueri sunt normale si umarea la iod ? Ce ce poate face si cand o sa inceteze?“
„Am facut terapia cu iod acum cateva saptamani si am avut ulterior un gat rosu, durere la inghitit si alte dureri. Cum eram plin de griji am mers la spital sa intreb daca este normal asa ceva. Acolo am fost linistita si mi s-a spus ca astfel de lucruri pot tine pana la 6 luni caci tiroida moare si tesutul se cicatrizeaza incet. Asa mi-a explicat medicul radiologist“
„Dupa terapia cu iod am dureri mari in gat, la inghitit si nu suport nimic pe gat. Citind prin forum am dat si de mesajul de mai sus unde cineva avea simptome similare. Insa doctorii mei sunt de pararea ca aceste dureri nu poti fi provocte de terapia cu iod. Am sunat azi medicul si acesta mi-a spus ca aceste dureri apar foarte rdar dar ca cateodata apar ca urmare a terapiei“
Dupa cum se poate vede relatarile din forumuri durerile apar folosirea bisturiului radioactive aproape intodeauna, sunt destul de similar si cei mai multi medici nici nu cred ca ele sunt urmarea terapiei, desi de fapt dpdv teoretic medicina sustine ca radioactivtatea distruge tiroida sic and distrugi un tesut fara narcoza apar dureri ! Cand este vorba de teorie pacientilor li se spune ceva, cand este vorba de efectele adverse ale tratamentelor date insa teoriile se schimba diametral si medicii sunt de parare ca atat medicamente cat si terapiile facute de ei nu au niciodata efecte secundare. Asta chiar in cazul cand acestea sunt scrise pe hartia insotitoare sau cand sunt urmarea fireasca a ravagiilor facute in corp de terapii invasive. Medicul se spala mereu pe maini si se delcara nevinovat, punand insa vina pe pacient, caci deh, “durerile apar extreme de rar, trebuie sa fie ceva dereglat la dvoastra numai “. De fapt durerile apar aproape la toti, dar medicii ignora pana si acest lucru evident.
A doua optiune oferita de medicina la probleme sufletesti manifestate la tiroida este indepartarea chirurgicala a tiroidei. Cum aici nu castiga decat chirugul sau spitalul, industria farmaceutica nu este bineinteles interesata ca aceasta terapie de devina una standard, caci numai vanzand iodul radioactiv ea poate castiga bani aici. De aceea peste tot se face frica omului ca la operatia cu bisturiul “exista riscul distrugerii si tiroidei secundare”. De parca radioactivitatea iodului s-ar rezuma strict la glanda tiroida ! Tot ce este in zona tiroidei este distrus si afectat caci energei radioctive nu-i pasa nici ce cred medicii si nici ce nume au organele radiate.
Sunt absolut sigur ca daca aceasta terapie cu iod nu ar fi fost descoperita de acel creier bolnav care facut-o, medicina ar fi recomandat cu aceeasi nonsalanta indepartarea chirurgicala a tiroidei.
Se opereaza pe cord, la ochi, se scoate colecistul printr-o singura gaurica, ce lipesc membre amputate, se opreaza feti in burta mamei, se desprind siamezi si nu poata elima o glanda la gat fara sa tai ca prostul pe langa? Trebuie sa fie naiv sa crezi asa ceva ! Si totusi pana si medicii cred asta, caci ei cerd tot orbeste ce li se spune de sus ! Astept ziua cand li se va spune ca indepartarea creierului este benefica sanatatii umane.

Concernele nu doresc operatia caci exista ceva mai scump si mai daunator decat aceasta si anume bisturiul radioactiv. Acesta este singurul motiv pt. care nu se face prea des operatie.
Cum toate axiomele medicale sunt definite de concerne si de analistii lor si nu de medici independeti
si cu intenti binevoitoare, este clar ca si in acest caz se alege ca metoda “standard “ exact aceea care le aduce lor cel mai mare profit si nu ceea ce aduce profit pacientului sau chirugului. Profitul in acest caz este dublu: o data vanzarea iodului radioactiv (extreme de scump !) si pe urma vanzarea de hormone artificiali pt. tratarea pe viata a pacientului lipsit de tiroida.
Iodul, fiind doar un deseu industrial reciclabil la infinit este foarte ieftin si radiarea lui artificala in centralele nucleare nu ii costa mai nimic caci in cel mai multe tari tot aceeasi proprietari detin si concernele farmaceutice si concernele nucleare.
Un alt pacient care a facut aceasta greseala scrie:„ Sufer de Morbus basedow si dupa 2 ani fara nici un fel de simptome (n.a adica fara enervare pe plan psihic) mi s-a recomndat eliminarea tiroidei. Eu am vrut o operatie insa doctorii m-au convins sa fac o terapie cu iod caci tiroida mea avea numai 17ml si la o operatie ar aparea pericolul eliminarii din greseala a tiroidei secundare.Cu acest lucru a inceput si calvarul meu, caci in iunie am acceptat aceasta terapie. Dupa doza de iod mi s-a dat si una de litiu (n.a. se da pt….) insa radioactivitatea nu a scazut. Dupa 10 zile mau scos din carantena desi radioactivitatea din corp nu scazuse la o valoare normala. Fireste ca la toate analizele mi s-a dat in plus si substante de contrast. La inceput mi-a mers mai bine caci nu mai eram hiperactiv, insa ulterior am cazut in cealalta extreme, hipoactiv, cu o valoare de 46,81 uU/ml. Din cauza aceasta am primit 400ug de thyroxina. Inainte aceam 63 de kg, acum am 54 de kg. Trebuie sa spun ca terapia cu iod nu a fost prea plina de succes caci din tiroida a mai ramas 6ml si aceasta lucreaza ca si mai inainte. Cu toate acestea doctorii au declarant tratamentul ca fiind un success. (n.a. doar nu o sa recunoasca ca au dat gres!)“ ceva mai tarziu, in august 2008 am icneput sa am dureri inexplicabile de stomac, imi era permanent rau, vomam, etc.
Dupa mai multe analize mi s-a constatat o intoleranta la lactoza si fructoza. Ceva mai tarziu am facut si depresie (n.a, cine nu ar face dupa ce isi vede corpul distrus in acest hal?). Am primit 8 antidepresive, din care numai unul a ajutat ceva la dormit. Dupa o cura psihosomatica de 7 saptamani acociata cu o dieta situatia s-a inrautatit si mai mult. Dureri de burta peste dureri de burra. Insa terapeutii sunt de parare ca toate aceste lucruri sunt cauzate de psihicul meu (n.a. pacientul este mereu de vina si terapiile facute inainte nu au niciodata vreo vina!“). Am numai 45 de ani, am un job bun, am facut mereu sport, am un copil matur si nu am avut niciodata problem psihice. Intre timp doza de thyroxina a fost marita astfel incat tiorida a devinit cand hiperfunctionala
cand hipofunctionala, osciland mereu. Intre timp nu mai pot manca decat cartofi, margarina, ulei de in si masline si nici macar astea fara sa am dureri. In plus imi este permanent foame. Am fost scris bolnav 7 luni, pe urma am putut lucra 3 luni dar dupa aceea a trebuit din nou sa stau acasa.“
Dintr-un lac destul de frumusel intr-un put negru si adanca si medicina da vina acum pe alimente !
Astfel de lucruri se pot intampla si din pacate se intampla si des atunci cand oamenii isi elimina organele crezand ca daca le scot rezolva cu problemele. Cauzele sunt mereu de natura psihica si nu se pot rezolva eliminand organele. In plus nimeni nu poate regla un organism complicat cu niste pastile si incercand acest lucru se pot deregla alte lucruri caci legaturile intre organe si influentele unui organ nu sunt cunoscute aproape deloc de medicina. Se vede de la multi pacienti cu tiroida indepartata ca starea de santate se inrautateste masiv dupa eliminarea ei, mai ales cand s-a ales radiactivitatea ca bisturiu.
De aceea nu va lasati orbiti de promisiunile oarbe ale unei medicini oarbe si total iresponsabile. Medicii nu vor suferi deloc, ci doar pacientul naiv. Nimic nu este mai rau pe lumea sta decat sa ai increde in medicina alopata.
Mergeti la un medic homeopat adevarat ca sa va trateze psihicul caci acolo este cauza bolilor la tiroida . Orice alta terapie este mai buna si chiar 10 ani de suferinta sunt mai bune decat ceea ce face medicina alopata.
Nici macar distrugerea tiroidiei nu se poate garanta cu aceste “terapii” radioactive, asa cum se vede clar si din exemplul real de mai sus, unde a disparut numai 2 treimi din tiroida. Cum fiecare om reactioneaza diferit la iodul radioctiv si il elimina in mod diferit, este foarte posibil ca sa va radiati si intoxicati corpul absolut de pomana. Medicina nu realizeaza ca oamenii au constitutii diferite si ceea ce il gadila pe un o mil poate ucide pe altul.
Dupa ce s-a introdus acest iod in corp medicii vor face mai multe radiografii cu substante toxice de contrast, bariu de exemplu, ca sa vada cat din tiroida a disparut. Astea inseamna inca doua lucruri negative pt. organism. Cine stie ce substante si daune mai apar de la combinatia cu atatea lucruri daunatoare facute in acelasi timp: iod radioactiv, radiatie roentgen si bariu. Cunosc oameni care numai dupa ce au ingurgitat bariu si-au stricat sanatatea.
Oh..am ajuns la 8 pagini deja. Cred ca ajunge. Ati inteles ? Lasati tiroida acolo unde a pus-o Dumnezeu si uitati-va mai bine care este cauza psihica care va fac hormonii sa fie suprimati sau eliminati in exces. Exista remedii homeopate fara nici un efect secundar care ajuta sufletului omului, adica acolo unde este cauza problemelor, atat la tiroida cat si la alte organe.

Text preluat integral de aici

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s